Trading van A tot Z

De nieuwe online opleiding van Traders Trefpunt.

donderdag 6 augustus 2020

Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan een nieuwe online opleiding!

Leuk dat je bent geïnteresseerd in een opleiding van Traders Trefpunt!

Nog even geduld. Het duurt nog even voordat ik alle kennis en ervaring heb verwerkt om een zo’n volledig mogelijk programma samen te stellen.

Lees hieronder alvast wat het TAZ programma jou te bieden heeft.

Het TAZ programma van Traders Trefpunt

Mijn dagelijkse technische analyse volgens de Quattro Stagioni Methode riep in de loop der jaren veel vragen van lezers en volgers op over het hoe en waarom van de gebruikte strategie. Omdat ik intussen op een leeftijd ben gekomen waarop ik graag mijn kennis op het gebied van dit prachtige vak wil overbrengen, bracht deze feedback mij op het idee om alles wat ik op het gebied van traden en beleggen weet te bundelen in één nieuw opleidingsprogramma.

Uit de periode van bijna twee jaar dat de QSM cursus online staat is gebleken dat sommige beginnend Traders/cursisten die zich voor de cursus hadden aangemeld nog niet beschikten over de basiskennis en/of voldoende vaardigheden in het traden. Om deze reden heb ik besloten de online opleiding breder op te pakken en naast de specifieke ins en outs van de QSM veel aandacht en lesstof te wijden aan het traden in de breedste zin van het woord.

Het TAZ programma

Het nieuwe programma zal Trading van A tot Z, kortweg het TAZ programma, gaan heten en zal bestaan uit verschillende modules waar traders afhankelijk van hun kennis- en ervaringsniveau binnen een jaar in hun eigen tempo kunnen doorlopen. Het geleerde kan binnen iedere handelsmethode of strategie worden toegepast die is gebaseerd op technische analyse. De QSM cursus zal echter in zijn huidige vorm als strategie deel uitmaken van de opleiding omdat deze methode in deze roerige tijden heeft bewezen in vrijwel alle marktcondities goed tot zijn recht te komen.

Het voormalige één op één coachingstraject van Traders Trefpunt is samen met een levenslang lidmaatschap van de Inner Circle, het netwerk van Traders Trefpunt, geïntegreerd om een zo’n aantrekkelijk mogelijk pakket te kunnen aanbieden.

Kortom, in deze opleiding kun je van A tot Z consistent en winstgevend leren traden.

Marcel van Vliet

Ik houd mij hoofdzakelijk bezig met het traden en probeer mijzelf iedere dag een klein beetje te verbeteren. Ik help je graag met hoe jij ook consistent en winstgevend kan handelen op de financiële markten.

Marcel van Vliet

Ik houd mij hoofdzakelijk bezig met het traden en probeer mijzelf iedere dag een klein beetje te verbeteren. Ik help je graag met hoe jij ook consistent en winstgevend kan handelen op de financiële markten.

Waar kan ik je mee helpen?

Heb je vragen over Traders Trefpunt, de Inner Circle, het TAZ programma of mijn boeken? Ik help je graag.

Traders Trefpunt

Traders Trefpunt is een initiatief van Marcel van Vliet dat is voortgekomen uit de behoefte om in contact te komen met andere traders en (actieve) beleggers om elkaar te versterken en gezamenlijk een hechte gemeenschap te vormen die elkaar met raad en daad bijstaat.

info@traderstrefpunt.nl

Chat met mij

Lid worden en leden

Social media

Nieuwsbrief 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het eBook ‘Het Pinbar Project‘ GRATIS!.

Copyright ©2019
Traders Trefpunt.
Cookies
Privacybeleid
Disclaimer

Copyright ©2019 Traders Trefpunt. Cookies | Privacybeleid | Disclaimer

error: Kopiëren is geblokkeerd !!