Downloads

E-books en andere zaken die je GRATIS kan downloaden

Downloads

Alle downloads op deze pagina zijn in ruil voor je e-mailadres gratis voor bezoekers van de Traders Trefpunt website. Je email adres zal worden gebruikt om je te benaderen met zaken die mogelijk voor jou interessant kunnen zijn, zoals bijvoorbeeld een uitnodiging voor een bijeenkomst of iets dergelijks. Het spreekt als vanzelf dat je mailadres NIET wordt gedeeld met derden, of om je te spammen met zaken waarop je niet zit te wachten.

Doe met de downloads wat je wilt. Het enige dat niet is toegestaan is om anderen voor de informatie te laten betalen.

Informele beleggersbijeenkomst 3 juni 2022

Tijdens een informele beleggersbijeenkomst op vrijdagavond 3 juni 2022 in Delft heeft Marcel van Vliet zijn nieuwe e-book “Trading Forex en Crypto’s met de TLS strategie” uit de Traders Trefpunt reeks gepresenteerd en de TLS strategie uitvoerig toegelicht.

De gebruikte sheets voor de presentatie en de Traders Trefpunt Podcast #30 over de strategie vind je door op de afbeelding links te klikken*.

*De sheets zijn ingesteld op 10 seconden. Door te klikken op de sheets ga je verder of terug als dit te snel of te langzaam gaat.

Mindset Ademhalingsoefening

Meditatie

Mediteer jij ……..???? Dit is de reactie vol ongeloof die ik vrijwel altijd krijg wanneer ik vertel dat ik veel baat heb bij een mindset ademhalingsoefening van ongeveer tien minuutjes per dag. Het past zo NIET bij het beeld dat mensen van mij hebben als nuchtere Rotterdamse trader en manager met opgestroopte mouwen, dat het vaak mensen verast. 

De oefening geeft mij ‘s ochtends tijdens mijn ochtendroutine een momentje van rust in mijn hoofd voordat ik mijn handelsplatform opstart. Bijkomend voordeel is dat het mij, placebo effect of niet, meer energie lijkt te geven en dat het eten mij beter lijkt te smaken. Hiernaast heeft het mij geholpen om mijn tamelijk serieuze koffieverslaving binnen de perken van drie kopjes per dag te houden, terwijl dit er eerder een stuk of twaalf waren. Omdat veel mensen hebben gevraagd hoe de oefening eruit ziet, heb ik deze ingesproken en kun je hem hieronder downloaden. Al met al, in het kader van baat het niet, dan schaadt het niet zou ik je aanraden het eens een tijdje te proberen.

Download hier

Stuur download link naar:

E-book 'De Blogs van 2020'

In dit e-book vindt u alle (gast)blogs die in 2020 op de Traders Trefpunt website zijn verschenen.

Download hier

Stuur download link naar:

E-book 'Het pinbar Project'

e-book cover

Dit E-book bevat alle ins en outs over de Pinbar Candlestick Setup en geeft een price action trader , ofwel de trader, of actieve belegger die handelen op basis van Technische Analyse, veel stof om over na te denken en wellicht toe te passen bij zijn handelen. Het e-book is gratis bij aanmelding voor de maandelijkse nieuwsbief van Traders Trefpunt.