Downloads

Op deze pagina vindt u e-books en andere zaken die u GRATIS kunt downloaden.

Mindset Ademhalingsoefening

Mediteer jij ……..???? Dit is de reactie vol ongeloof die ik vrijwel altijd krijg wanneer ik vertel dat ik veel baat heb bij een mindset ademhalingsoefening van ongeveer 8 minuutjes per dag. Het past zo NIET bij het beeld dat mensen van mij hebben als nuchtere Rotterdamse trader en manager met opgestroopte mouwen, dat het vaak mensen verast.

De oefening geeft mij ‘s ochtends tijdens mijn ochtendroutine een momentje van rust in mijn hoofd voordat ik mijn handelsplatform opstart. Bijkomend voordeel is dat het mij, placebo effect of niet, meer energie lijkt te geven en dat het eten mij beter lijkt te smaken. Hiernaast heeft het mij geholpen om mijn tamelijk serieuze koffieverslaving binnen de perken van drie kopjes per dag te houden, terwijl dit er eerder een stuk of twaalf waren.

Omdat veel mensen hebben gevraagd hoe de oefening eruit ziet, heb ik deze ingesproken en kun je hem hieronder downloaden. Al met al, in het kader van baat het niet, dan schaadt het niet zou ik je aanraden het eens een tijdje te proberen.

Download hier

Stuur download link naar:

E-book ‘De Blogs van 2020’

In dit e-book vindt u alle (gast)blogs die in 2020 op de Traders Trefpunt website zijn verschenen.

Download hier

Stuur download link naar:

E-book ‘Het pinbar Project’

Dit E-book bevat alle ins en outs over de Pinbar Candlestick Setup en geeft een price action trader , ofwel de trader, of actieve belegger die handelen op basis van Technische Analyse, veel stof om over na te denken en wellicht toe te passen bij zijn handelen.

Download hier

Stuur download link naar:

error: Kopiëren is geblokkeerd !!