Disclaimer

Verklaring ten bate van de duidelijkheid en transparantie en ter voorkoming van misverstanden

Disclaimer

Beveiliging

We besteden veel aandacht aan de optimale beveiliging van je persoonsgegevens door middel van administratieve, organisatorische en technische maatregelen.

Uitsluiting van aansprakelijkheid

Alle informatie op deze webpagina is bedoeld voor persoonlijk gebruik en is geen handels- of financieel advies. Aan informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen en typefouten worden voorbehouden. Wij spannen ons in om informatie op deze webpagina zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn. Traders Trefpunt aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website.

Trading

Trading kan lucratief zijn, maar is niet geschikt voor iedereen. Je kunt je initiële investering verliezen en met sommige financiële producten met een hefboom zelfs meer. Loop geen onnodig risico. Handel nooit met geld dat je hebt geleend of niet kunt missen en lees de financiële bijsluiter van het financiële product waarop je gaat handelen. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.

Beschikbaarheid

Informatie op deze website kan zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd. Wij spannen ons in om deze webpagina zoveel mogelijk beschikbaar te stellen, maar wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele gevolgen van (tijdelijke) niet-beschikbaarheid.

Marcel van Vliet

Ik houd mij hoofdzakelijk bezig met het traden en probeer mijzelf iedere dag een klein beetje te verbeteren. Ik help je graag met hoe jij ook consistent en winstgevend kan handelen op de financiële markten.

Marcel van Vliet

Ik houd mij hoofdzakelijk bezig met het traden en probeer mijzelf iedere dag een klein beetje te verbeteren. Ik help je graag met hoe jij ook consistent en winstgevend kan handelen op de financiële markten.

Waar kan ik je mee helpen?

Heb je vragen over Traders Trefpunt, de Inner Circle, het TAZ programma of mijn boeken? Ik help je graag.

Traders Trefpunt

Traders Trefpunt is een initiatief van Marcel van Vliet dat is voortgekomen uit de behoefte om in contact te komen met andere traders en (actieve) beleggers om elkaar te versterken en gezamenlijk een hechte gemeenschap te vormen die elkaar met raad en daad bijstaat.

[email protected]

Chat met mij

Lid worden en leden

Social media

Nieuwsbrief 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het eBook ‘Het Pinbar Project‘ GRATIS!.

Copyright ©2019
Traders Trefpunt.
Cookies
Privacybeleid
Disclaimer

Copyright ©2019 Traders Trefpunt. Cookies | Privacybeleid | Disclaimer

error: Kopiëren is geblokkeerd !!