Disclaimer

Verklaring ten bate van de duidelijkheid en transparantie en ter voorkoming van misverstanden

Disclaimer

Beveiliging

We besteden veel aandacht aan de optimale beveiliging van je persoonsgegevens door middel van administratieve, organisatorische en technische maatregelen.

Uitsluiting van aansprakelijkheid

Alle informatie op deze web- en cursuspagina’s is bedoeld voor persoonlijk gebruik en is geen handels- of financieel advies. Aan informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen en typefouten worden voorbehouden. Wij spannen ons in om informatie op deze website zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn. Traders Trefpunt aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website.

Trading

Trading kan lucratief zijn, maar is niet geschikt voor iedereen. Je kunt je initiële investering verliezen en met sommige financiële producten met een hefboom zelfs meer. Loop geen onnodig risico. Handel nooit met geld dat je hebt geleend of niet kunt missen en lees de financiële bijsluiter van het financiële product waarop je gaat handelen. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.
Beschikbaarheid
Informatie op deze website kan zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd. Wij spannen ons in om deze website zoveel mogelijk beschikbaar te stellen, maar wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele gevolgen van (tijdelijke) niet-beschikbaarheid.

Dit heeft Traders Trefpunt je te bieden