De Harde kern

De community van Traders Trefpunt

De Harde Kern van
Traders Trefpunt

De leden van De Harde Kern van Traders Trefpunt vormen een hechte ‘no nonsense’ community waarop voor trading gerelateerde zaken teruggevallen kan worden. Onder het motto 1+1=3 helpen wij elkaar door ervaringen te delen en met raad en daad om stapsgewijs betere en consistente traders te worden.

Waarom lid worden van De Harde Kern

Het beheren van het eigen vermogen, zoals trading bekend staat bij de belastingdienst, is vaak een eenzame bezigheid. De meeste (retail) traders en actief beleggers zijn voor of na de werktijden voor hun reguliere baan te vinden achter een laptop in een zolderkamertje. Er zijn er slechts enkelen die een volwaardige ‘trading room’ hebben ingericht en nog minder hebben van hun hobby hun beroep kunnen maken en kunnen daarmee in hun levensonderhoud voorzien.

De concentratie, discipline en aandacht en de dagelijkse vaste routines die vereist zijn voor het traden stuit vaak op onbegrip van de naaste familie en op vrijwel iedere familiebijeenkomst is wel iemand die zijn afkeuring voor jou ‘gokken’ laat blijken, maar je even later wel om een gouden beurstip vraagt. “Onbekend maakt onbemind” zullen we maar denken.

Als keerzijde van de onmogelijkheden is het algemeen bekend dat als je jezelf omringt met een vrienden- en kennissenkring die gelijkgestemd en positief is over je werk, of zoals in dit geval over het traden, dit het resultaat naar een hoger niveau tilt. Dit bedoelt men met 1+1=3. Dit alles geldt uiteraard ook voor mij en was de reden om De Harde Kern binnen de website van Traders Trefpunt op te richten. De plezierige mailwisselingen, de vragen en opmerkingen, maar vooral de persoonlijke ontmoetingen met leden van De Harde Kern hebben mij al veel gebracht.

De Voordelen op een Rij

  • Voorrang bij email voor versneld contact, antwoord op vragen en toegang tot meer dan twintig jaar ervaring in het handelen in Aandelen, Futures, ETF’s, Forex, Crypto’s en CFD’s.
  • Leden worden op verzoek ondersteund met advies en hulp bij de verbetering of aanpassing van hun handelsmethode en indien noodzakelijk, wordt er binnen het netwerk doorverwezen naar een handelsmethode, training of broker die meer aansluit bij wat de trader zoekt.
  • Toegang tot de exclusieve Facebookgroep voor leden van De Harde Kern van Traders Trefpunt.
  • Ieder lid ontvangt op verzoek eens per maand een technische analyse voor een markt naar keuze.
  • Toegang tot het Dagboek van een Trader met Opgestroopte Mouwen.
  • Toegang tot de e-bibliotheek van meer dan 500 e-books met Trading, Investeren en Beleggen als onderwerp.
  • Toegang tot de Trading Quotes collectie.
  • Een archief van alle analyses en (gast)blogs die zijn verschenen en die in de toekomst gaan verschijnen.
  • Automatisch lid van de maandelijkse nieuwsbrief van Traders Trefpunt.
  • Een pagina met handige ‘tools’ die u bij het traden kunnen helpen.