Cursussen

Op deze pagina vindt u de door Traders Trefpunt aangeboden cursussen.

Ontwikkelen als Trader of Actief Belegger?

Dan bent u op deze pagina op de goede plaats. De online cursussen die op deze pagina worden aangeboden zijn onderverdeeld in verschillende categorieën van kennis en ervaring, die zijn weergegeven met de afbeelding van sterren op dezelfde manier als dit gebeurd bij de beoordeling (rating) van fondsen door institutionele beleggers.

Voor de cursussen met één ster is geen basiskennis over trading en beleggen vereist. De cursussen met twee sterren vereisen basiskennis over trading en beleggen (en enthousiasme over het handelen op de financiële markten). De cursussen met drie sterren vereisen basiskennis over trading en beleggen én enige kennis van Technische Analyse. De cursussen met 4 en 5 sterren bestaan uit beproefde handelsstrategieën waarmee op basis van Technische Analyse gehandeld kan worden.

Door deze indeling bent u in staat om voor uzelf één of meerdere cursussen te selecteren die aansluiten op uw ervaring in het beleggen.

Het spreekt voor zich dat de begeleiding die u van Traders Trefpunt ontvangt voor de cursussen van alle niveaus hetzelfde is.

De online cursussen van Traders Trefpunt

Hier vindt u binnenkort een overzicht van de cursussen van Traders Trefpunt. Bepaal eerst de moeilijkheidsgraad in verhouding tot uw kennisniveau aan de hand van het aantal sterren.

error: Kopiëren is geblokkeerd !!