Verslag van een
Alternatieve Coaching Sessie

Verslag van een
Alternatieve Coaching Sessie

Een coaching sessie met een cursist van de cursus ‘Trading met de Quattro Stagioni Methode’

Toen ik een aantal jaren geleden nog als manager werkzaam was, deed ik het wel vaker. Een medewerker meenemen naar een lunchroom voor een functioneringsgesprek. Voor mij was het dan ook niet zo vreemd om met een cursist van de cursus ‘Trading met de Quattro Stagioni Methode’ voor een kennismaking en een coaching sessie af te spreken in een lunchroom in het centrum van Rotterdam.

 

Coaching-sessie-15-mei-Leo-Vlasveld

Nadat we elkaar iets beter hadden leren kennen ging het gesprek al snel de diepte in. De cursist, laat ik hem vanwege de privacy maar Theo noemen, bleek zich goed verdiept te hebben in het cursusmateriaal en wist mij zelfs een aantal verbeterpunten voor de cursus en de Traders Trefpunt website te geven. Zo sneed het mes niet alleen in ons broodje, maar ook aan twee kanten waar het de cursus betreft.

Theo gaf aan dat hij met het bepalen van de Fases nog een beetje moeite had. Echter, nadat ik had verduidelijkt hoe je dit op de meest simpele manier kunt doen, bleek de theorie er bij Theo gewoon in te zitten en was het slechts een kwestie van onwennigheid. 

Hierna hebben we onder andere nog gesproken over de zin en onzin van technische indicatoren, maar vooral over de mentale aspecten van het traden en met name over de manier waarop ik hiermee omga.

Dit is overigens ook een belangrijk gedeelte van het één OP één coachingstraject. Toen bleek dat we bijna twee uur over het vak en de (on)mogelijkheden om hiermee in je levensonderhoud te kunnen voorzien hebben gesproken, werd het tijd om afscheid te nemen.

Leuk, dat Theo zei geen moment spijt van de cursus te hebben gehad. Samen kwamen we tot de conclusie dat een coaching sessie in deze alternatieve vorm voor beiden niet alleen leerzaam, maar ook nog eens lekker en gezellig was geweest. Wil je ook eens een coaching sessie op locatie meemaken? Meld je dan aan voor voor het één OP één coachingstraject van Traders Trefpunt.

Dit heeft Traders Trefpunt je te bieden