Eén op één
coachingstraject

Het één op één coachingstraject van Traders Trefpunt biedt beginnende traders een helpende hand en helpt bij het voorkomen van beginnersfouten.

Coaching van Traders Trefpunt

Steeds vaker zie ik om mij heen mensen gebruik maken van een vorm van persoonlijke begeleiding. De personal trainers op sportscholen en de personal assistants van bekende Nederlanders en CEO’s van grote bedrijven nemen nog steeds in aantal toe. Daarnaast ben ik intussen ook op een leeftijd gekomen waar mensen van nature uit graag hun kennis en kunde willen overdragen.

Ook via TradersTrefpunt.nl krijg ik steeds vaker vragen van beginnende traders die op technisch gebied al iets verder gevorderd zijn, maar die op het mentale gebied dat er bij het traden komt kijken, zichzelf nog in de weg zitten. Ook krijg ik veel vragen van traders over de toepassing van Technische Analyse of van beleggers die hun handelsmethode en/of strategie willen verbeteren.

Marcel van Vliet

Ik houd mij hoofdzakelijk bezig met het traden en probeer mijzelf iedere dag een klein beetje te verbeteren. Ik help je graag met hoe jij ook consistent en winstgevend kan handelen op de financiële markten.

Marcel van Vliet

Ik houd mij hoofdzakelijk bezig met het traden en probeer mijzelf iedere dag een klein beetje te verbeteren. Ik help je graag met hoe jij ook consistent en winstgevend kan handelen op de financiële markten.

Toelichting

De één op één begeleiding en coaching is gebaseerd op een jarenlange ervaring in Trading en Beleggen in de financiële markten. Voor slechts €99,95 ontvang je een jaar lang een eerlijke no-nonsens coaching via email en de Live Chat of Messenger. Maar ook wordt een alternatieve coaching sessie niet geschuwd en is het zelfs bespreekbaar om bijvoorbeeld bij je thuis achter de monitor uitleg en toelichting te geven.

Trading geeft veel vrijheden. Als je het goed aanpakt brengt Trading je financiële onafhankelijkheid. Je hebt geen last van een werkgever met vaste werktijden en je hoeft aan niemand anders dan jezelf verantwoording af te leggen. Zolang je maar een internet verbinding hebt kun je bovendien reizen naar waar en wanneer je maar wilt.

Het grootste gevaar dat de door Trading verworven vrijheden bedreigt, is dichterbij dan je zult vermoeden. Dat ben je namelijk zelf!

Het één op één coaching traject helpt je het onvermijdelijke stemmetje in je hoofd tot bedaren te brengen.

De voordelen op een rij

  • Opbouwende eerlijke feedback op al je handelsactiviteiten.
  • Advies bij het managen van je verwachtingen.
  • Hulp en advies bij het bepalen van een acceptabel risicoprofiel dat zo min mogelijk stress oplevert.
  • Door het afleggen van verantwoording, leg je verantwoording af aan jezelf.
  • Hulp en advies bij de keuze van een handelsmethode en/of strategie en bij het (her)inrichten van het tradingplatform.
  • Twee weten er meer dan één.
  • Hulp bij het werken naar consistentie en winstgevendheid van je handelsmethode.
  • Raad en advies over mindset en trading gerelateerde zaken.

“ Ik kan je helpen bij het identificeren en voorkomen van fouten en slechte gewoonten. Hierdoor betaalt de investering in een coaching traject en/of lidmaatschap van de Inner Circle zich ruimschoots terug.”

Marcel van Vliet

Waar kan ik je mee helpen?

Heb je vragen over Traders Trefpunt, de Inner Circle, mijn cursussen, coaching of boeken? Ik help je graag.

Traders Trefpunt

Traders Trefpunt is een initiatief van Marcel van Vliet dat is voortgekomen uit de behoefte om in contact te komen met andere traders en (actieve) beleggers om elkaar te versterken en gezamenlijk een hechte gemeenschap te vormen die elkaar met raad en daad bijstaat.

info@traderstrefpunt.nl

Chat met mij

Lid worden en leden

Social media

Nieuwsbrief 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het eBook ‘Het Pinbar Project‘ GRATIS!.

Copyright ©2019
Traders Trefpunt.
Cookies
Privacybeleid
Disclaimer

Copyright ©2019 Traders Trefpunt. Cookies | Privacybeleid | Disclaimer

error: Kopiëren is geblokkeerd !!