Coaching

Het individuele coachingstraject van Traders Trefpunt

Het één OP één coachingstraject van Traders Trefpunt

Steeds vaker zie ik om mij heen mensen gebruik maken van een vorm van persoonlijke begeleiding. De personal trainers op sportscholen en de personal assistants van bekende Nederlanders en CEO’s van grote ondernemingen nemen nog steeds toe. Ook via info@traderstrefpunt.nl krijg ik steeds vaker vragen van traders die op technisch gebied al iets verder zijn, maar die op het mentale gebied dat er bij trading komt kijken, zichzelf nog steeds in de weg zitten. Ook krijg ik veel vragen van traders over de toepassing van technische analyse of van beleggers die hun handelsmethode en/of strategie willen verbeteren.

Het één OP één coachingstraject van Traders Trefpunt is hier het antwoord op!

De één op één begeleiding en coaching is gebaseerd op een jarenlange ervaring in management en coachend leidinggeven in combinatie met minimaal net zoveel ervaring als zelfstandig trader voor eigen rekening. Voor slechts €498,- ontvang je een jaar lang een eerlijke no-nonsense coaching. De coaching sessies zijn niet altijd op de conventionele manier. Samen met de deelnemer wordt er besproken welke manier van ondersteuning het best past. Trading geeft veel vrijheden. 

Als je het goed aanpakt brengt trading je financiële onafhankelijkheid en heb je geen last meer van een werkgever en vaste werktijden. Het vergt echter wel een grote mate van discipline en zeker in het begin is een ‘wingman’ in de vorm van een mentor/coach een investering die zijn geld snel zal terugverdienen.

Waarom zou je een mentor/coach nodig hebben?

Als je van mening bent dat je het wel alleen kunt en dat je trading kunt leren door ontelbare video’s op YouTube te bekijken of door alles over trading te lezen waar je de hand op kunt leggen. Dan is een individueel coaching traject van Traders Trefpunt júíst iets voor jou. De kans is namelijk heel groot dat je niet weet wat je niet weet. Om te voorkomen dat je door de bomen het bos niet meer ziet, kan iemand die je hiermee kan helpen heel handig zijn. Het is bijvoorbeeld bespreekbaar om bij je thuis, of elders achter de computer uitleg en toelichting te geven. Zo ben ik bijvoorbeeld in het kader van coaching al eens op bezoek geweest bij een trader op de camping om achter zijn laptop zijn strategie te bespreken en spreek ik ook regelmatig af voor een alternatieve coaching tijdens het eten van een broodje. Via Messenger, WhatsApp of via info@traderstrefpunt.nl is het mogelijk om direct contact te krijgen en ben ik als je coach 24/7 bereikbaar (Nou ja, bij wijze van spreken dan ?)

Het 3M Management Model

Het 3M Management Model dient als basis voor je handelsactiviteiten. Het model brengt structuur in je trading plan waardoor dit overzichtelijk wordt en het makkelijker wordt je regels op te volgen, Je ontvangt het e-book gratis bij aanmelding aan voor het één OP één coachingstraject van Traders Trefpunt.

3M Management model

De voordelen op een rij

voordelen 2
 • Inclusief een lidmaatschap van De Harde Kern.
 • Het e-book ‘Het 3M Management Model’.
 • Contact via een Live Chat en voorrang bij email voor versneld contact, antwoord op vragen en toegang tot meer dan twintig jaar ervaring in het handelen in Aandelen, Futures, Forex en CFD’s.
 • Toegang tot een database met technische en fundamentele informatie van 935 aandelen.
 • Leden worden op verzoek ondersteund met advies en hulp bij de verbetering of aanpassing van hun handelsmethode en indien noodzakelijk, wordt er binnen het netwerk doorverwezen naar een handelsmethode, training of broker die meer aansluit bij wat de trader zoekt.
 • Toegang tot de exclusieve Facebookgroep voor leden van De Harde Kern van Traders Trefpunt.
 • Ieder lid ontvangt op verzoek eens per maand een technische analyse voor een markt naar keuze.
 • Toegang tot het Dagboek van een Trader met Opgestroopte Mouwen.
 • Toegang tot de e-bibliotheek van meer dan 500 e-books met Trading, Investeren en Beleggen als onderwerp.
 • Toegang tot de Trading Quotes collectie.
 • Een archief van alle (gast)blogs die zijn verschenen en die in de toekomst gaan verschijnen.
 • Automatisch lid van de maandelijkse nieuwsbrief van Traders Trefpunt.
 • Een pagina met handige ‘tools’ die u bij het traden kunnen helpen.