één OP één coaching

Het individuele coaching traject van Traders Trefpunt.

Het één OP één coaching traject van Traders TrefpuntSteeds vaker zie ik om mij heen mensen gebruik maken van een vorm van persoonlijke begeleiding. De personal trainers op sportscholen en de personal assistants van bekende Nederlanders en CEO’s van grote ondernemingen nemen nog steeds toe.

Ook via [email protected] krijg ik steeds vaker vragen van traders die op technisch gebied al iets verder zijn, maar die op het mentale gebied dat er bij trading komt kijken, zichzelf nog steeds in de weg zitten. Ook krijg ik veel vragen van traders over de toepassing van technische analyse of van beleggers die hun handelsmethode en/of strategie willen verbeteren.

Het één OP één coaching traject van Traders Trefpunt is hier het antwoord op.

De één op één begeleiding en coaching is gebaseerd op een jarenlange ervaring in management en coachend leidinggeven in combinatie met minimaal zoveel ervaring als zelfstandig trader voor eigen rekening.

Voor slechts €299,- ontvang je een jaar lang een eerlijke no-nonsense coaching. De coaching sessies zijn niet altijd op de conventionele manier. Samen met de deelnemer wordt er besproken welke manier van ondersteuning het best past.

Trading geeft veel vrijheden. Als je het goed aanpakt brengt trading je financiële onafhankelijkheid en heb je geen last meer van een werkgever en vaste werktijden. Het vergt echter wel een grote mate van discipline en zeker in het begin is een ‘wingman’ in de vorm van een mentor/coach een investering die zijn geld snel zal terugverdienen.

Waarom een mentor/coach?

Als je van mening bent dat je het wel alleen kunt en dat je trading kunt leren door ontelbare video’s op YouTube te bekijken of door alles over trading te lezen waar je de hand op kunt leggen. Dan is een individueel coaching traject van Traders Trefpunt júíst iets voor jou. De kans is namelijk heel groot dat je niet weet wat je niet weet.  Om te voorkomen dat je door de bomen het bos niet meer ziet, kan iemand die je hiermee kan helpen heel handig zijn.

Het is bijvoorbeeld bespreekbaar om bij je thuis, of elders achter de computer uitleg en toelichting te geven. Zo ben ik bijvoorbeeld in het kader van coaching al eens op bezoek geweest bij een trader op de camping om achter zijn laptop zijn strategie te bespreken en spreek ik ook regelmatig af voor een alternatieve coaching tijdens het eten van een broodje.

Via Messenger, WhatsApp of via [email protected] is het mogelijk om direct contact te krijgen en ben ik als je coach 24/7 bereikbaar (Nou ja, bij wijze van spreken dan……)

Jouw voordelen!

  • Het volgens een stappenplan in kaart brengen wat voor trader je wilt zijn, maar ook kúnt zijn.
  • Het opstellen of auditeren van een trading plan.
  • Hulp bij het zoeken naar een strategie die bij jou situatie past, of het aanpassen van je huidige strategie.
  • Raad en daad advies op basis van 25 jaar management en handels ervaring.
  • Hulp bij het kiezen van een  geschikte broker zonder affiliate marketing of winstoogmerk.
  • Hulp bij het inrichten van je handelsplatform en het kiezen van het timeframe dat bij jouw stijl van trading past.
  • Advies en uitleg over welke technische indicatoren bij jou stijl van trading of actief beleggen passen.
  • Ruggespraak bij twijfels en een eerlijk antwoord op vragen via Messenger, WhatsApp, email of telefoon.
  • Een levenslang lidmaatschap van De Harde Kern van Traders Trefpunt (t.w.v. €99.95)
error: Kopiëren is geblokkeerd !!