één OP één coaching

Het individuele coaching traject van Traders Trefpunt.

Het één OP één coaching traject van Traders TrefpuntSteeds vaker zie ik om mij heen mensen gebruik maken van een vorm van persoonlijke begeleiding. De personal trainers op sportscholen en de personal assistants van bekende Nederlanders en CEO’s van grote ondernemingen nemen nog steeds toe.

Ook via info@traderstrefpunt.nl krijg ik steeds vaker vragen van traders die op technisch gebied al iets verder zijn, maar die op het mentale gebied dat er bij trading komt kijken, zichzelf nog steeds in de weg zitten. Ook krijg ik veel vragen van traders over de toepassing van technische analyse of van beleggers die hun handelsmethode en/of strategie willen verbeteren.

Het één OP één coaching traject van Traders Trefpunt is hier het antwoord op.

De één op één begeleiding en coaching is gebaseerd op een jarenlange ervaring in management en coachend leidinggeven in combinatie met minimaal zoveel ervaring als zelfstandig trader voor eigen rekening.

Voor slechts €299,- ontvang je een jaar lang een eerlijke no-nonsense coaching. De coaching sessies zijn niet altijd op de conventionele manier. Samen met de deelnemer wordt er besproken welke manier van ondersteuning het best past.

Trading geeft veel vrijheden. Als je het goed aanpakt brengt trading je financiële onafhankelijkheid en heb je geen last meer van een werkgever en vaste werktijden. Het vergt echter wel een grote mate van discipline en zeker in het begin is een ‘wingman’ in de vorm van een mentor/coach een investering die zijn geld snel zal terugverdienen.

Waarom een mentor/coach?

Als je van mening bent dat je het wel alleen kunt en dat je trading kunt leren door ontelbare video’s op YouTube te bekijken of door alles over trading te lezen waar je de hand op kunt leggen. Dan is een individueel coaching traject van Traders Trefpunt júíst iets voor jou. De kans is namelijk heel groot dat je niet weet wat je niet weet.  Om te voorkomen dat je door de bomen het bos niet meer ziet, kan iemand die je hiermee kan helpen heel handig zijn.

Het is bijvoorbeeld bespreekbaar om bij je thuis, of elders achter de computer uitleg en toelichting te geven. Zo ben ik bijvoorbeeld in het kader van coaching al eens op bezoek geweest bij een trader op de camping om achter zijn laptop zijn strategie te bespreken en spreek ik ook regelmatig af voor een alternatieve coaching tijdens het eten van een broodje.

Tijdens het één OP één coachingstraject leer je geen strategie, daar zijn de online cursussen van Traders Trefpunt voor. Wel wordt je begeleid in het ontwikkelen van een strategie die bij jouw persoonlijkheid, je persoonlijke omstandigheden en je stijl van trading past.

Via Messenger, WhatsApp of via info@traderstrefpunt.nl is het mogelijk om direct contact te krijgen en ben ik als je coach 24/7 bereikbaar (Nou ja, bij wijze van spreken dan……)

Jouw voordelen!

  • Het volgens een stappenplan in kaart brengen wat voor trader je wilt zijn, maar ook kúnt zijn.
  • Het opstellen of auditeren van een trading plan.
  • Je ontvangt het e-book ‘Het 3M Management model, Een Solide Basis voor het Trading Plan als leidraad bij het opstellen van je trading plan.
  • Hulp bij het zoeken naar een strategie die bij jou situatie en trading plan past, of het aanpassen van je huidige strategie.
  • Raad en daad advies op basis van 25 jaar management en handelservaring als trader/actief belegger.
  • Advies bij het kiezen van een  geschikte broker zonder affiliate marketing of winstoogmerk.
  • Hulp bij het inrichten van je handelsplatform en het kiezen van het timeframe dat het best bij jouw stijl van trading past.
  • Advies en uitleg over welke technische indicatoren bij jou stijl van trading of actief beleggen passen.
  • Ruggespraak bij twijfels en een eerlijk antwoord op vragen via Messenger, WhatsApp, email of telefoon.
  • Een levenslang lidmaatschap van De Harde Kern van Traders Trefpunt (t.w.v. €99.95)

Het vernieuwde één OP één coachingstraject

De afgelopen tijd is er hard gewerkt aan de verbetering van het één OP één coachingstraject van Traders Trefpunt. Zo is er speciaal voor de deelnemers aan het coachingsprogramma een e-book uitgebracht voor de samenstelling en ontwikkeling van het trading plan met behulp van het 3M Management model en is het inventarisatie en identificatie plan en de rest van de stappen in de begeleiding grondig herzien. Omdat het coachingsprogramma tegen kostprijs wordt aangeboden, is de verwachting dat het coachingstraject vanaf 2022 rond de €500,- gaat kosten.

Denk je er al een tijdje over om je voor het één OP één coachingstraject aan te melden, dan heb ik hier wellicht leuk nieuws voor je. Tot en met 31 december 2021 kun je het vernieuwde traject volgen voor de huidige prijs van €299,-

error: Kopiëren is geblokkeerd !!