Boeken

Op deze Pagina vind je mijn Boeken en E-books over Trading en (actief)Beleggen

Verdieping?
Lees mijn boeken

In 2011 kwam mijn eerste boek ‘Trader met Opstroopte Mouwen’ in pocket versie onder eigen beheer uit. In het boek beschrijf ik mijn persoonlijk verhaal vanaf mijn jeugd tot aan (retail) trader, aangevuld met een aantal strategieën, karakters van verschillende beleggingsinstrumenten, tips & trucs en mijn toenmalige handelswijze. Na het publiceren van mijn eerste boek is mijn hobby langzaam veranderd in een passie.

Mijn kennis over verschillende strategieën en methoden om de financiële markten te benaderen, maar ook over de (macro) economie en politieke gevolgen hiervoor, was intussen ook flink was toegenomen. Dit heeft in 2018 geleid tot een tweede boek van mijn hand. 50 HANDELSSTRATEGIEËN. In dit boek beschrijf ik, zoals de titel al verklapt, 50 verschillende manieren waarop bekende en minder bekende traders en beleggers hun weg vinden in de jungle van handelsmethoden en strategieën. Naast mijn twee fysieke boeken vind je op deze pagina ook een aantal e-books die zijn verschenen in de Traders Trefpunt Reeks. Om de drempel naar het traden en actief beleggen te verlagen worden deze boeken slechts tegen kostprijs aangeboden.

Boeken van Marcel van Vliet

Hieronder vind je een overzicht van mijn boeken die verkrijgbaar zijn via de website van Traders Trefpunt en bij de reguliere boekhandel.

De Traders Trefpunt Reeks

Dit heeft Traders Trefpunt je te bieden

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief van Traders Trefpunt en ontvang het e-book "Het Pinbar Project"

GRATIS

Cover Pinbar Project